HAKKIMIZDA BİRKAÇ KELİME

İyi koordine edilmiş ekip çalışmasıyla üretiyoruz.

GÖSTERİŞLİ VE ŞIK TASARIMLAR

Sudu Hakkında

Sudu, 2021 yılında kendi evimizi dekore etme fikriyle doğduğunda aklımızda hep şu vardı: “Evimizin bu köşesine çok yakışır… Bizim masada, bizim salonda, bizim mutfakta ne de güzel durur…”gibi cümleleri içtenlikle kurabildiğimiz ürünlere yer vermek.

En büyük deneyim kaynağımız, kendi evimiz ve onda sürekli farklı tasarımlar uygulayarak yaşadığımız keyif oldu. Böylelikle günden güne büyüyen bu vazgeçilmez tutkumuz işe dönüştü.

İçimize sinen, sanki kendi evimizi tasarlıyormuş gibi ürettiğimiz ürünlerin tamamı patentli ve bizzat kendi atölyemizden.

Tasarımda önceliğimiz, minimal çizgiler.

Minimal ve şık tasarım arayanları tatmin edecek, bakıp bakıp kendi yaşam alanlarına hayran kalmasını sağlayacak ürünlerimiz, evlerde ilham kaynağı olsun istiyoruz.

Kaliteli materyaller kullanarak deneyimli ustalarımızın elinden çıkan uzun ömürlü Sudu tasarımlarıyla minimalist şıklığa kolayca erişmenizi sağlıyoruz.

Şıklıktan, sağlamlıktan, nitelikten, müşteri odaklı yaklaşımdan kesinlikle taviz vermeden özel ürünlerimizle evinizin birçok köşesini özelleştirmenizi hedefliyoruz.

Güncel modaya özgünlüğümüzü de katarak sadeliğin ihtişamını yaşatan dünya çapında bir marka olmak da sonraki hedefimiz.

Hem bizden ilham almak hem de en güncel ürünlerimizden haberdar olmak için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın.